Gå vidare till exsitec.se

Välkommen till ditt mobila Visma Business

Med smarta appar från Exsitec får ni ut max av ert system.

Visma Business som du aldrig sett det förut

Användarna kommer att älska dig

Dagens användare ställer höga krav på de applikationer de använder, både privat och i sitt arbete. De förväntar sig att kunna använda alla sina applikationer i mobilen och på surfplattan. Var som helst och när som helst, utan begränsningar.

Bättre försäljning med rätt information

Hjälp säljaren att slippa ta en extra tur till kontoret för att lägga en order eller se aktuellt lagersaldo. Frigör värdefull tid som kan användas till att skapa värde till era kunder.

Snabbare fakturering med webbportal

Låt anställda eller partners lägga order direkt i Visma Business på ett enkelt, begränsat och snyggt sätt.

Intranät 2.0 i fikarummet

Visa försäljningsstatistik och nyheter sida vid sida med planeringstavlor och interna tävlingar. Förena nytta med nöje på en touchscreen

Bli bäst i klassen på HR

Med en HR-app kan medarbetarna lära känna varandra bättre samtidgt som viktig affärsdata presenteras på ett modernt sätt.

Vi har gjort vardagen enklare och roligare för...

Ibeco

Full kontroll på fältet

Exsitec har byggt en mobil app till IBECO som hjälper deras fältsäljare att ha rätt information tillgänglig inför kundbesök. Kund och artiklelinformation finns tillgänglig där den behövs.

Om Ibeco - Ett företag inom VA & VVS

IBECO, som grundades 1968, är ett oberoende agenturföretag inom VA- och VVS-branschen. Verksamheten är koncentrerad till försäljning av specialprodukter inom området. För att tillgodose marknaden sker också en del egen tillverkning av udda produkter. Vårt produktsortiment består bl a av övergångskopplingar för självfallsledningar, kopplingar för vattenledningar, rörproppar för avstängning/täthetsprovning, anborrningsutrustning och reparationsmuffar. Ibeco har även en uthyrningsavdelning som hyr ut rörproppar och en speciell typ av avloppspumpar.

Screenshots

Läs mer
One4Event

Uthyrning från offert till fakturering

Exsitec har byggt en mobil app till One4Event som hjälper deras säljare att ha rätt information tillgänglig vid deras event. Användarna skapar och delar aktiviteter, söker orderinformation och hittar platser med hjälp av gps-koordinater.

Om One4Event - Din kompletta leverantör

Med våra moderna evenemangslösningar förlänger du säsongen, integrerar inomhus- och utomhusmiljöer och skapar nya mötesplatser på ett enkelt och smidigt sätt. (från one4event.com)

Screenshots

Läs mer
Nira

Global tidrapport direkt i affärssystemet

Exsitec har byggt en webbaserad tidrapportering som underlättar rapporteringen med hjälp av smarta valideringar och filter.

Om Nira Dynamics - Enhancing the safety of tomorrow's vehicles

NIRA Dynamics utvecklar, marknadsför och säljer mjukvaruprodukter inom områdena fordonsdynamik, aktiv säkerhet och infotainment. Kunder är fordonstillverkare och systemleverantörer. NIRA Dynamics har sitt huvudkontor i Mjärdevi Science Park. Företaget NIRA Dynamics har ett nära samarbete med Institutionen för Systemteknik på Linköpings universitet.

Screenshots

Läs mer
Balmid

Orderläggning i fält sparar tid och papper

Exsitec har byggt en mobil app till Balmid Hair som låter deras säljare i fält lägga order. Appen ger säljaren full koll på kunder, artiklar och priser direkt i en iPad.

Om Balmid Hair - Från minsta nål till inredningar.

Balmid Hair är ett företag som säljer allt inom professionell hårvård till frisörer.

Screenshots

Läs mer

En mobil plattform är mer än bara teknik. Utan rätt känsla och en strukturerad process för införandet blir appen lätt en hyllvärmare.

Vår plattform bygger på ramverket Vaadin som används av hundratusentals utvecklare över hela världen. Vaadin bygger på teknik från Google och är skapat för att bygga moderna, snygga och säkra appar.

Våra snygga appar är skapade med användarupplevelsen i fokus. Genomtänkta gränssnitt gör det enkelt att komma igång utan långa utbildningar. Det ska helt enkelt kännas bra att använda våra appar.

Vi arbetar med en enkel projektmodell för att hantera krav, design, implementation och utrullning. Efter projektet är vår ambition att vara aktiva i er förvaltning för att säkerställa att ni får ut max av er investering.

Läs mer

Testa våra demoappar eller kolla på en film

Säljapp för mobil

Demoapplikation

Denna app hämtar och skriver data till och från affärssystemet (Visma Business). Appen är speciellt anpassad för enheter med små skärmar såsom smartphones och plattor.

Testa appen

Tidrapportering

Film

Appen möjliggör rapportering av tid och utlägg enkelt via webben. En kalendervy ger bra överblick över veckans arbetade tid.

Dashboard

Film

Denna app visar information som kan vara relevant i exempelvis ett fikarum. Drag n' drop-funktionalitet gör den lämplig att ha på en touchskärm. Informationen hämtas från databaser, RSS-feeds och filer.

Säljapp för mobil

Film

Denna app hämtar och skriver data till och från affärssystemet (Visma Business). Appen mellanlagrar ingen information utan läser från affärssystemet och skriver tillbaka med hjälp av standardmässiga API:er.

Vill du veta mer om våra tjänster och erbjudanden?

Klicka på den gröna knappen till höger för att prata med oss

Fredrik Lundell

Fredrik Lundell

Försäljningschef

Fyll i din e-postadress här så kontaktar vi dig

Tack för ditt meddelande!